Iglo Energy

Het mooiste en beste wat er op dit moment te koop is!

Het nieuwe raam IGLO ENERGY is speciaal ontworpen voor klanten die oog hebben voor energiebesparing, modern design en geavanceerde technologie. Dit raam voldoet aan de strengste eisen van de dit moment.

Het IGLO ENERGY raam is uniek in zijn soort en heeft een U waarde van 0,5 W/(m2K)). Dit betreft een 7-kamer profiel en een profieldikte van 82mm. De glasdikte betreft 48mm, hr+++ glas.

Dit raam is een hoogstandje op het gebied van energiebesparende eigenschappen alsmede isolatievoordeel. Het raam beschikt over een innovatief afdichting systeem, voor een optimaal resultaat in energiebesparing. Het is het eerste raam ter wereld met een centrale dichting gemaakt van geschuimd EPDM.

 

Met een Iglo Energy raam koopt U iets moois, iets goeds en bent U buitengewoon vriendelijk tegen Uw portemonnee. Er is op dit moment geen ander raam te koop met dergelijke eigenschappen op energiebesparing en isolatie.

Nieuwsgierig geworden? Kom Iglo Energy bewonderen in onze showroom of vraag NU vrijblijvend een offerte.

energy draai/kiep

 

 

 

 

 

Bekijk de Iglo Energy ramen in onze showroom

Bekijk de Iglo Energy ramen in onze showroom

Tweevleugelramen en drievleugelramen

Drievleugelraam

Drievleugelraam

Wist u dat wij ook tweevleugelramen en drievleugelramen (dakkapelramen) leveren?

2 Vleugelramen: Een 2 vleugel raam heeft een minimale breedte van 770 millimeter en een minimale hoogte van 455 millimeter. Maximaal kunnen deze ramen worden geleverd in 3000
millimeter breed x 1700 millimeter hoog. Deze ramen zijn te leveren in diverse varianten. Vast – Draai/kiep ,Draai/kiep – Vast draai/kiep-Draai/kiep of Draai – Draai

3 Vleugelramen: Drie-Vleugelramen, ook wel dakkapelramen genoemd kunnen worden geleverd tot een maximale maat van 3800 millimeter breed en een hoogte van 1700 millimeter De meest verkochte uitvoering hiervan is de Draai/kiep – Vast – Draai/kiep. Die meestal voor dakkapellen word verkocht. Maar alle varianten hierop zijn uiteraard ook leverbaar. Door het blokprofiel wat wij leveren is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een 5 of 6 vleugelraam te ontwerpen, aangezien de ramen simpel en praktisch naadloos te koppelen zijn.

Bovendien kunt U er bij al deze ramen voor kiezen deze uit te laten voeren met een ventilatierooster, rolluik,vakverdeling of een andere kleur dan standaard wit (Ral 9016). Verder kunnen ook al deze ramen worden geleverd in het ultramoderne Iglo Energie.