Referenties

Lees hier de referenties van anderen of plaats zelf eentje via het formulier onder aan de pagina.


Reacties

Referenties — 69 reacties

 1. Compliment voor product en monteur/installateur van de pui
  Vlot en netjes gewerkt
  Kleine vervoer schade aan deur ook netjes bijgewerkt
  Geïnstalleerde schuifpui ziet er netjes uit
  Tot de volgende bestelling
  Groet Mark kreutzelman

 2. Mensen met een goed hart ! Ik had 2 maanden geleden een schuifpui bij HP besteld.Op maat laten maken voor de achterkant van ons huis Alles zover goed. Tekening gekregen ,aanbetaald en hij zou over 2 weken door HP geplaatst gaan worden. En toen ……kreeg ik te horen dat ivm Corona mijn contract niet verlengd zou worden en ik dus financieel een heel stuk ga terugvallen. Met lood in de schoenen heb ik Hp gebeld en de situatie uitgelegd. Werd met zoveel begrip op gereageerd en ondanks dat mijn schuifpui al bij hun in het bedrijf was zocht men naar een oplossing. Afgesproken is dat ze mijn op maat gemaakte schuifpui proberen te verkopen en dat ik mijn aanbetaling gezien mijn moeilijke omstandigheden gewoon terug krijg. Ik neem aan dat ze ook bij HP kunnen merken dat er een crisis is en dan denken en handelen ze toch ZO met je mee Geweldig ! Zo lief en ik heb ze natuurlijk meteen een bos bloemen gestuurd Respekt !

 3. Goedemiddag,
  In deze ( moeilijke ) Corona tijd hadden we een afspraak staan met HP Bouwmateriaal om onze pui te laten plaatsen. HP nam keurig contact met ons op wat onze voorkeur had. Liever uitstellen? wel komen maar dan gepaste afstand ? Keurig hoor ! Vandaag is alles perfect verlopen. De montage hield goed rekening met corona en heeft de pui naar volle tevredenheid geplaatst Ziet er mooi uit en wij vinden dat dit bedrijf wel een duim verdient dat men ook in deze moeilijke tijd toch oog heeft voor wat er speelt en desondanks mensen niet teleur wil stellen.

 4. Onze 4 delige pui is geplaatst en wat zijn we er blij mee. Keurig afgewerkt door de montage en goed begeleid door het team van HP Bouwmateriaal Volgende keer zeker weer. Uitermate tevreden !

 5. Fijne mensen, Vandaag een gesprek met HP gehad mbt tot het plaatsen van onze kozijnen. Lekker no nonsens en gewoon een eerlijk en gedegen advies gekregen ( scheelde nog geld ook ivm andere uitvoering kozijn )
  Je hoort zoveel indianenverhalen over de ,,kozijnenboeren ,, maar wij hebben hier een heel goed gevoel over, dus laat maar komen onze bestelling.
  Vriendelijke groet
  Agnes Apeldoorn

 6. Hallo HP. We hebben de kerstvakantie benut om alle offerte’s te vergelijken en we zijn tot het besluit gekomen dat jullie de kozijnen mogen leveren. De prijs kwaliteit verhouding maar zeker de vriendelijke ontvangst en uitleg eind 2019 heeft ons over de streep getrokken

 7. Vandaag 3 kozijnen ( vast ) gekocht bij dit bedrijf. Echt belachelijk lage prijzen. Ik kocht deze kozijnen compleet voor minder dan ik normaal ALLEEN voor het glas zou betalen zonder kozijn. Daarnaast goede uitleg en advies Top !

 8. Tja wat zal ik over HP Bouwmateriaal zeggen ? Geen poespas, duidelijke geduldige uitleg en advies. Kortom waar voor je geld Goed kozijn voor weinig geld en een betrouwbaar bedrijf Duimpje

 9. Vandaag mijn terrasdeuren met zijlichten bezorgd. Keurig volgens afspraak,maat klopt exact Goede uitleg. Dikke duim HP

  • Schuif pui van 4.2 mtr in okt 2018 geplaats door onze aannemer. Isoleert uitstekend kortom een mooie pui voor nette prijs . Zeer tevreden contact en levering verliep prima.

 10. Niet lullen maar poetsen . Dat is mijn ervaring bij HP, Mijn vrouw en ik sluiten voor de grap weddenschappen af over de snelheid vd reactie van HP Zij gokt meestal op sneller dus ik verlies vaak….. Wat mij bij HP zo bevalt is dat men persoonlijk is. Als ik bel weten ze wie ik ben en waar het om draait. Je voelt je geen nummer en van het moment van offerte aanvraag tot het opleveren van een plaatsing blijft men alert of alles naar wens verloopt. Heb nog wel 1 puntje van kritiek wat men nog mag oplossen. Ik moet nu steeds zelf de ramen etc wassen Kan iemand van HP dat komen doen ???? Grapje hoor. Ben rondom tevreden en adviseer dit bedrijf aan iedereen. Groetjes Hiske

 11. Vandaag voor de 2e keer onze ramen opgehaald, vorige keer goed bevallen, goede prijs, en vriendelijke benadering, mochten we weer ramen nodig zijn, dan komen we weer bij jullie.

 12. Gisteren is door HP Bouwmateriaal onze nieuwe 4 delige schuifpui geplaatst. Echt heel mooi geworden. Het montageteam levert mooi strak werk. Alle rotzooi werd keurig opgeruimd en ze hebben alles gecontroleerd en afgesteld voordat de pui werd opgeleverd. Vandaag met de verwachte 20 graden al heerlijk genieten van deze aanwinst voor ons huis. Bedankt HP. we zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen

 13. Goedemiddag.
  Lees dat jullie al weer 10 jaar bestaan ? Wat vliegt de tijd. We doen al zo’n 8 jaar zaken met jullie en dus is een compliment wel op zijn plaats. Goede uitleg, meedenken, en een goed product tegen een scherpe prijs. Op naar de volgende 10 jaar HP Gefeliciteerd en groet !

 14. vandaag twee schuifpuien bij ons in friesland geleverd door HP Bouwmateriaal
  goed te woord gestaan met antwoord op vragen die ik had
  snelle levering voor betaalbare prijs wie weet doen we nog eens weer bestelling

 15. Wij hebben vorige week onze kozijnen geleverd gehad. De bezorger belde ruim op tijd en was er zoals afgesproken.Meer dan verrast over de kozijnen. Mooi spul voor een hele betaalbare prijs Paste perfekt. Paar maal gebeld voor advies ( sorry ben een leek ) Geduldig en netjes te woord gestaan en uitgelegd hoe en wat Alles gelukt.Zeer tevreden, Bedankt he !

 16. Vorige week een schuifpui gekocht. Was makkelijk te plaatsen en werkt keurig Voor weinig geld een mooi product. Bedankt !

 17. Snelle reactie op offerteaanvraag, Scherpe prijs,snelle levering Vriendelijke behandeling met in mijn geval (B)engelengeduld ( sorry voor de vele vragen maar 1000x dank voor de antwoorden en het geduld)
  Nogmaals bedankt,zeer tevreden

 18. Na lange tijd gaan we weer verder met verbouwen Vandaar dus dat ik op deze site terecht kom. Misschien is het wel relevant om gebruikerservaring te vermelden. In 2009 heb ik bij dit bedrijf een schuifpui gekocht en deze gebruik ik nu dus al 10 jaar.Ik had mijn bedenkingen met de prijs/kwaliteit verhouding maar ik kan de lezers hier met een gerust hart deze kozijnen aanbevelen. Ook na bijna 10 jaar werkt alles nog steeds na behoren. We nemen de kozijnen 1x per jaar af met ontvetter en poetsen daarna met autowas. Ze blijven mooi ( kleur wit) Ik was vooral bang dat de techniek het na verloop van tijd zou laten afweten maar niks is minder waar. Ik heb 2 opgroeiende kinderen en eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat er ook wel eens gegooid word met de schuifdeur door hen,maar toch doet alles het nog steeds zoals dag 1.Ga nu op de site op zoek naar mijn volgende kozijnen die ik zeker met een gerust hart bij dit bedrijf ga bestellen.Groetjes Kimberly

 19. Hallo HP Bouwmateriaal,
  Wil jullie nog even bedanken voor de prettige samenwerking. Keurige scherpe offerte en de levering was precies zoals afgesproken. Heb nog meer kozijnen die aan vervanging toe zijn dus ik zou zeggen Tot snel !!

 20. NOG EVEN TERUG TE KOMEN OP DE LEVERING VAN DE SCHUIFPUI WE ZIJN ZEER TEVREDEN HET WAS PRETTIG ZAKEN MET JULLIE DOEN.
  HARTELIJK DANK IS WEL OP ZIJN PLAATS.
  EEN GOEDE MONTEUR EEN VAKMAN.

 21. Vorige week zijn mijn schuifpui en 2 ramen geleverd. Keurig op maat gemaakt en alles klopte tot op de millimeter nauwkeurig. Met een kennis geplaatst en tijdens het plaatsen toch nog wat vragen .Werd zelf sávonds keurig te woord gestaan met raad en daad.Kortom,heel veel kozijn EN service voor heel weinig geld. Bedankt HP Bouwmateriaal ,tot ( zeker) de volgende keer en succes met Uw bedrijf

 22. Ook even een reactie uit Drachten over HP Bouwmateriaal.Met mijn zuinigheid dacht ik zelf even in te meten en zo alleen het plaatsen te ( hoeven ) betalen. Hmmm dit was niet zo slim. Toen de montage hier was bleek dat ik een grote rekenfout had gemaakt en de 2 puien die ik had gekocht een stuk te groot waren. Ik was al aardig in paniek omdat ik er van uitging dat ik dus 2 nieuwe puien zou moeten kopen Maar nee hoor.De montage is om 09.00 begonnen en ging tegen 18.00 weg maar het resultaat was wel dat mijn verkeerde puien geplaatst zijn en ik daarvoor geen cent extra hoefde te betalen. Ach zei de montage .Iedereen maakt fouten toch ? Waar maak je dat nog mee ? De montage is met een krat bier en duizend maal dank weer naar Vorden gegaan. Topbedrijf en zeker een aanrader ! Dikke duim hoor en nogmaals heel hartelijk bedankt voor deze mega goede service. Groet Jelmer

 23. Ben al een poosje klant bij HP materiaal . Fijne mensen ! Omdat het mij aan de financiën ontbreekt bestel ik elk kozijn apart. Geen enkel probleem voor HP word altijd met respect en begrip voor mijn situatie behandeld en men neemt echt de tijd voor me. Is al een paar x gebeurt dat ik iets wilde maar door het advies van de medewerker op iets beters uitkwam wat ook nog voordeliger uitkwam.Ideaal voor iemand met mijn situatie.In het begin heb ik veel prijzen vergeleken maar tegenwoordig bestel ik meteen bij HP aangezien er geen enkele aanbieder is die goedkoper is en ik word gewoon altijd heel fijn behandeld. Ga zo door HP Bouwmateriaal !

 24. Einde van de zomer 2017 een schuifpui besteld bij HP Bouwmaterialen. Zelf opgemeten maar eerst info gevraagd over details voor het opmeten. Ik kreeg een medewerker aan de telefoon die mijn vragen duidelijk beantwoorde. (zoals hoeveel mm. ruimte tussen muur en pui). De pui paste exact, niet te krap en niet teveel ruimte. Toch adviseer ik als je niet 100% weet hoe je moet opmeten het te laten doen door een vakman.
  Het plaatsen heb ik laten doen door de monteur die met HP samenwerkt . Prima, en keurige vakman en netjes en snel werken. De oude pui en restanten heeft hij meegenomen zonder extra kosten.
  Ik ben tevreden met de pui en ook nog zeer voordelig! Bij een offerte van een bekend bedrijf berekende ze dubbel zoveel Euro’s. Mijn keus bij HP bouw leverde mij veel voordeel.
  Goed bedrijf.

 25. Wij hebben recent ook kunststof kozijnen aangeschaft. Eerst op Marktplaats gezocht en ons bijzonder geïrriteerd aan bedrijven die claimen de goedkoopste aanbieder te zijn maar als je dan een offerte aanvraagt het stukken duurder word . Hp bouwmateriaal was in die zin duidelijk. Prijzen staan duidelijk vermeld en er komen geen verrassingen achteraf. Verhelderend !Bovendien bleven er verschillende aanbieders maar bellen en mailen en dat was ook iets wat HP niet deed. Men gaf duidelijk advies en gaf ons daarna de ruimte om onze beslissing rustig te overdenken. Per slot van rekening gaat het toch over veel geld en dan wil ik als klant niet gepusht worden of opgejaagd. Lang verhaal kort, Hp Bouwmateriaal heeft alles geleverd en zoals gezegd ,keurig volgens afspraak en geen valkuilen achteraf. Fijn bedrijf met een duidelijk advies en eerlijke afspraken

 26. Beste HP Bouwmateriaal,
   
  Dank voor de levering van de schuifpuien en het raam.
  De montagedienst was volgens afspraak prima op tijd.
  Dit bedrijf heeft de puien en raam naar volle tevredenheid geplaatst.
  Hierin speelde vakmanschap en vakkundigheid een hele grote rol. (super)
  Wij zijn erg tevreden over de hele gang van zaken die wij met u hebben mogen ondervinden.
   
  Met vriendelijke groeten,
  Fam. Koevoets Almere
  (zie bijlage

 27. Ik kan natuurlijk niet achterblijven met een reactie.Mijn man en ik staan ( beter gezegd ) stonden op het standpunt goedkoop is duurkoop,Beter iets meer betalen dan iets kopen wat goedkoop lijkt maar later een miskoop blijkt te zijn. Onze dochter en schoonzoon hadden in 2013 een huis gekocht en hadden zich via internet georiënteerd en kwamen uit bij HP. Was in eerste instantie niet onze keus. Het leek te mooi om waar te zijn. Zo goedkoop ? Hoe kon dat goed komen. Dus toch wel sceptisch het hele proces gevolgd en eigenlijk moesten mijn man en ik meer en meer toegeven dat niet elk vooroordeel juist is. Afspraken werden keurig nagekomen, geen verrassingen achteraf en een mooi product voor een lage prijs.Door het hele proces bij onze dochter zijn we helemaal om en hebben wij begin dit jaar besloten om ook onze kozijnen te vervangen en tja…..Dan kon er voor ons natuurlijk maar 1 worden. Alles is inmiddels geplaatst en afgewerkt en we zijn meer dan tevreden. Prijs goed, service goed en product meer dan goed. Dikke duim mensen van HP. Bedankt voor alles en vriendelijke groet

 28. Twee weken geleden een kunststof schuifpui en kunststof balkondeur opgehaald voor net iets meer dan €700,- excl. btw. Ze zijn nu geplaatst in de aanbouw en niemand gelooft dat het zo goedkoop was. Kwaliteit is top, dubbel glas erin en helemaal compleet. Wij komen zeker terug voor de overige kozijnen voor de woning

 29. Ik had een poosje geleden besloten dat ik terrasdeuren van kunststof wilde na de achtertuin. Ben internet gaan afstruinen en schrok daar toch een beetje van de verhalen over leveranciers van kunststof kozijnen. Er zit dus nogal wat kaf tussen het koren. Ik heb 8 offerte’s aangevraagd en als absoluut goedkoopste kwam HP Bouwmateriaal uit Baak uit de bus. Nou was het natuurlijk nog steeds veel geld en ik was ook wel een beetje bang na al die verhalen dat goedkoop duurkoop zou zijn. Ik heb de moeite genomen om vanuit Goes naar Baak te rijden.Meteen hartelijk ontvangen met koffie na zo,n lange rit en daarna me goed voor laten lichten over de diverse producten. Ik ben een leek dus had veel ,,domme,, vragen maar men nam alle tijd en vertelden ( heel terecht)dat er geen domme vragen bestonden,uitsluitend domme antwoorden Enfin,Ik ging met een goed gevoel terug naar Goes en heb na het te laten bezinken bij HP besteld Een kennis van me heeft de terrasdeuren geplaatst en ook tijdens het plaatsen hebben we nog een paar maal gebeld naar Baak met vragen.Uiterst vriendelijk en behulpzaam behandeld. Kortom meer dan tevreden over dit bedrijf. Glashard de goedkoopste mogen ze van mij veranderen in Glashard de BESTE ! Top HP Bouwmateriaal. Veel succes met jullie bedrijf en ik zal jullie in Zeeland zeker promoten

 30. Kijk zo doe je zaken. Ons hele huis is nog voorzien van houten kozijnen. Nu is het badkamerraam ECHT verrot en willen we gaan overstappen naar kunststof kozijnen We hebben een afspraak gemaakt bij bedrijf X ( zal de naam maar niet noemen ) Toen we daar 5 minuten in gesprek waren met de verkoper kwam er een andere klant binnen. De verkoper stond op en zei letterlijk tegen ons ,, Sorry ,jullie zullen moeten wachten want deze mijnheer wil kunststof kozijnen voor zijn hele huis bestellen, dus jullie snappen dat hij even voorgaat,, We keken elkaar aan en dachten een paar minuten nog dat het een grap was. Maar helaas…. Uiteraard zijn we gegaan en meteen een afspraak gemaakt bij HP Bouwmateriaal. Pffff Dat ging gelukkig heel anders. We begonnen al met koffie en eerst een uitgebreide uitleg over de verschillende materialen, De voordelen van het een en de nadelen van het ander. Prima, Ook hier kwamen regelmatig mensen binnen maar die kregen gewoon te horen dat ze even geduld moesten hebben. Ontspannen gesprek gehad. goed voorgelicht en uiteraard ook bij HP de kozijnen besteld.

 31. Ik doe nu inmiddels al 7 jaar zaken met de mensen van HP Bouwmaterialen. Ik ben ooit begonnen met een wc raam en dat beviel zo goed dat ik dit weekend de laatste ramen heb opgehaald en dus nu mijn hele huis is vervangen door kunststof kozijnen van HP. Goede service,altijd een eerlijk advies. Ik heb al mijn ramen zelf geplaatst en laatst kwam ik er niet helemaal uit. Geen probleem. Men kwam gewoon even langs om me even te helpen. Kosten ?? Welnee service ! Kijk daar word ik nu vrolijk van . Helaas / gelukkig zit mijn verbouwing er op en zal ik in de toekomst weinig gebruik maken van HP bouwmateriaal. Wil via deze weg de mensen nog wel heel hartelijk bedanken voor alle jaren klantvriendelijkheid,eerlijkheid en vooral de goede service. Ik adviseer dan ook iedereen om hier te kopen. Goed spul,lage prijs,eerlijke mensen. Bedankt voor de afgelopen jaren en ontzettend veel succes met jullie mooie bedrijf. Groet Johan Oosterman Enschede

 32. Het moet me toch even van het hart en ik hoop dat alle lezers van deze site goed nadenken.Net zoals zovelen was ik aan het zoeken naar kunststof kozijn op diverse site’s Ik wilde gewoon goede kozijnen en niet teveel betalen. Heb diverse offerte’s opgevraagd van bedrijven die claimen de goedkoopste te zijn en ook een offerteaanvraag gedaan waarbij 6 bedrijven de ,,goedkoopste offerte,, zouden uitbrengen. Het gevolg was dat ik plm 3 maanden regelmatig werd gestalkt door de bedrijven waar ik een offerte had aangevraagd. Erg irritant en vaak voelde ik me redelijk onder druk gezet. De lol was er al aardig af. Toen gaf een kennis van mij de tip om bij HP Bouwmaterialen te informeren. Pfff wat een verschil. Ik heb van alle bedrijven waarvan ik een offerte heb gekregen ( 9 in totaal ) de goedkoopste gepakt en nog was Hp ruim € 2000,- goedkoper. Verder niks geen gezeur met na bellen of de druk opvoeren. Al onze kozijnen waren van hout en ik had geen ervaring met kunststof dus had best wel veel vragen. Keer op keer werd ik vriendelijk te woord gestaan en men adviseerde me zelfs een goedkoper alternatief dan dat wat ik had uitgezocht. Werd heel goed meegedacht en ECHT rekening gehouden met mijn wensen als klant. Wat een verademing ! Heb alles door hun montage laten plaatsen aangezien ik niet ZO handig ben, Alles was net zo schoon en opgeruimd als voor dat de montage er was. Kortom een hoop geld bespaart en een grote glimlach. Ik zou dan ook een ieder adviseren om eerst bij HP Bouwmaterialen te informeren. Scheelt een hoop stress en geld.Ze geven je echt waar voor je geld en je voelt je daar echt een klant ipv een nummer O ja wat denkt U….. De ramen van HP zijn 3 weken geleden geplaatst en ik word nu nog regelmatig gestalkt door de andere aanbieders.

 33. Geweldig bedrijf , niet duur en ze hebben alle tijd / geduldig en goede service , zal er zo weer bestellen
  en inderdaad er is er maar een de goedkoopste van Nederland

 34. Wat een service !! Ik had bij HP Bouwmateriaal 2 kleinere ramen besteld en wilde die door een bedrijf laten bezorgen. Hp had alles keurig verpakt en ook foto’s naar mij gemaild hoe alles was verpakt en verstuurd. Echter toen de ramen aankwamen waren ze volledig vernield en dus niet bruikbaar. Ik heb contact opgenomen met de vervoerder maar die laat me in de kou staan. HP Bouwmateriaal vond de gang van zaken zo vervelend dat ze voor mij kosteloos 2 ramen hebben besteld. Helemaal Top en een hele dikke pluim voor HP !

 35. Heb een aantal maanden een ,,klushuis,, gekocht op een veiling met als doel dit weer door te verkopen.
  Heb alle maten opgenomen van de oude ramen en wilde ook nog een schuifpui plaatsen.Heb het hele internet afgezocht en offerte’s aangevraagd maar HP Bouwmateriaal kwam als beste er uit. Goede prijs kwaliteit verhouding. Alles was er keurig op tijd en werd tegen een meerprijs bij ons bezorgd. Alles inmiddels geplaatst en we zijn meer dan tevreden met het resultaat. Ga nu bij mijn eigen huis ook alle houten kozijnen vervangen en ik twijfel geen seconde. Ook deze worden weer bij HP besteld. Topbedrijf. Dikke Duim !

 36. Al 2 maal bestellingen gedaan, snelle levering, goed materiaal , vriendelijke en correcte mensen en dan ook nog een zeer goede prijs kortom een aanrader, al mijn komende ramen worden hier besteld

 37. Wij hebben een paar maanden geleden een ander huis gekocht waar een hoop aan moest worden opgeknapt. Via Marktplaats hebben we bij diverse leveranciers offerte’s opgevraagd voor een aantal ramen ,een voordeur en een grote schuifpui. Hp bouwmateriaal bleek met grote afstand de goedkoopste dus daar is onze keus op gevallen. Hun montageteam heeft in 1 dag alles keurig geplaatst en afgewerkt.Zelfs nog een aantal dingen extra gedaan wat niet was meegenomen in de offerte.En dat allemaal zonder meerprijs ! Kortom wij zijn meer dan tevreden en kunnen dit bedrijf bij een ieder aanbevelen. Mooi werk HP

 38. Heb vorig jaar 8 ramen en schuifpuien besteld. De reactietijd was ongewoon snel [ben zelf ondenemer
  dus weet hoe het vaak werkt] en de bestelde spullen waren er zelfs eerder dan beloofd.
  Heb ze inmiddels geplaatst [het betreft hier nieuwbouw] en ben zowel over de montage als het gebruik
  erg tevreden.Hoewel de prijs doorslaggevend was valt me de kwaliteit ook op [heb in het verleden
  al veel ellende gezien op dat gebied ].
  Wat dit aangaat niets dan lof.

 39. Ik wil u nog even enorm bedanken dat u wat van de prijs heeft afgedaan vanwege de verkeerde
  afmeting van het vorige kozijn (ook mede mijn onoplettendheid). Echt zo super!
  Eén dezer dagen gaan we de andere kozijnen opmeten en komt er weer een bestelling aan.

  Dank!
  Geralt

 40. Beste S. Klumpenaar,

  Hierbij wil ik bekend maken dat ik zeer tevreden ben over de levering het plaatsen van het schuifpui op de Laurastraat 139.
  De bestelling , deze was correct en goed uitgevoerd.

  Groet,
  Bernard Outshoorn

 41. 2016 goed begonnen met een mooie 4 delige schuifpui.Goed advies,geen verassingen achteraf en keurig bezorgd bij ons in Delft. Netjes gedaan HP en graag tot de volgende keer want ik ga nog meer ramen bestellen.
  Groet
  Marcel

 42. Leuk bedrijf. Ben een paar maanden geleden in Baak langs geweest. Geen dure maatpakken,gewoon no nonsens mensen die proberen mee te denken. Ik had al een offerte voordat ik naar het bedrijf ging,maar ter plaatse bleek een andere ( goedkopere) oplossing beter. Ik ben gewend dat men je juist iets duurder probeert te verkopen en was dan ook zeer positief verrast.Mijn pui is inmiddels geplaatst. Nog een paar keer naar HP gebeld voor advies en weer keurig geholpen. Ze maken hun stelling zeker waar want ze waren ook nog eens met grote afstand de goedkoopste ! Zeker gaan kijken als je kunststof ramen wilt gaan kopen

 43. Wij hebben een poos geleden ook zaken gedaan met HP Bouwmateriaal. We hadden 2 draaikiep ramen nodig en zijn gaan zoeken op internet. Hp was de goedkoopste en hoewel we bang waren dat het dan DUS ook wel slechte kwaliteit zou zijn hebben we contact opgenomen. Contact gezocht met dit bedrijf en men kon ons overtuigen dat dat absoluut niet het geval was. Men verkocht heel veel ramen en het prijsverschil zat hem er in dat door de grote aantallen die men verkocht de ,,winst,, per raam naar beneden kon. Klonk overtuigend dus we hebben onze ramen daar gekocht. We hebben ze geplaatst en na nu anderhalf jaar kan ik alleen maar zeggen dat goedkoop dus ook de BESTE koop kan zijn. Nog nooit problemen gehad, kleur blijft mooi en ze werken nog net als dag 1. Een absolute aanrader dus !

 44. Er kan er maar een de goedkoopste zijn! En dat is HP Bouwmaterialen. Keurig afgewerkte kunstoog schuifpuien gekocht, andere aanbieders kwamen niet in de buurt!
  Snelle levering, prima service!

  • Wij hebben bij HP bouwmateriaal kunststof kozijnen voor ons hele huis gekocht en gekozen om deze te laten plaatsen, Na het aanvragen van een offerte en de goedkeuring daarvan kwam hun montageteam alles inmeten en zijn de maten vastgelegd in een tekening. De monteur had voor ons nog diverse goede tips. De bestelling kwam keurig op tijd binnen en is door HP bij ons bezorgd waarna het montageteam alles heeft geplaatst en afgewerkt. Alle oude kozijnen zijn afgevoerd en we hebben echt voor weinig geld ons hele huis in kunststof kozijnen nu. Vakwerk ! Aardige mensen ,snelle service Een absolute aanrader

 45. In 2010 hebben wij bij HP Bouwmateriaal een kunststof schuifpui gekocht, Na verloop van tijd was er een handgreep afgebroken ( ondeskundig gebruik van onszelf ) Dit bedrijf gebeld en het uitgelegd en we kregen keurig een nieuwe opgestuurd en het mooiste was , het was gewoon service. Inmiddels hebben we veel meer ramen in ons huis vervangen door kunststof en de ervaringen met dit bedrijf zijn buitengewoon goed, Zeer goede kwaliteit voor weinig geld en het bedrijf houd zich keurig aan de afspraken. Een aanrader dus voor degenen die zelf willen ( kunnen ) plaatsen en niet teveel geld willen uitgeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *