Over ons

Hp bouwmateriaal levert al jaren kunststof kozijnen aan klus en bouwbedrijven, ZZP-ers, doe-het-zelvers en particulieren. Door het blokprofiel ( stomp en vlak ) is het ook voor iemand die niet zo handig is relatief simpel te plaatsen.

Wij kenmerken ons door voor weinig geld een hoogwaardig product te leveren. Dit kunnen wij doen door grote hoeveelheden in te kopen en de service relatief sober te houden. Wij kunnen onze producten nu ook plaatsen tegen zeer scherpe tarieven.

Wij hebben geen duur verkooppersoneel of uitgebreide grote showroom, hierdoor kunnen wij onze marges laag houden wat u als klant weer ten goede komt.

Wij streven ernaar om offerte aanvragen binnen 24 uur te beantwoorden en proberen zoveel mogelijk elke klant aan 1 medewerker te verbinden, hierdoor is er herkenbaarheid van beide kanten wat er weer toe leidt dat er een band geschapen word. Het is lonend om uw offerte te vergelijken met die van onze collega’s, u zult dan zien dat prijsverschillen tot 70% geen uitzondering zijn.

Bent u nu reeds benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Mail ons uw wensen en krijg vrijblijvend en zonder verplichtingen een messcherpe offerte.

Een andere vraag of opmerking? Wij staan u graag telefonisch te woord en zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tot 20.00 uur. Ons telefoonnummer is: 0575-452770.